Frihetens sommer

Frihetens sommer - Berit Øverland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Øverland
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Frihetens sommer.pdf
ISBN
3826072524996

BESKRIVELSE

Møtet med ranchen overgår alt Karoline har drømt om. I hjertet av Wyoming gjør alle sitt ytterste for at hun skal ha det bra. Bortsett fra Toby, som tydelig viser at hun ikke er velkommen. Etter en tørr vår, bryter det plutselig ut skogbrann! John kjemper mot flammene, uvitende om at Karoline er fanget midt i infernoet. Vil han finne henne i tide?Boken er oppfølgeren til Frihetens arv. Berit Øverland er gift med Lars og bosatt utenfor Ålesund. Hun har tidligere skrevet boken Frihetens arv.

- Dette var på Roy Jacobsens besøk i Sømna der han energisk fremmet Todal som en dyktig forfatter med et manuskript verdt å lese. Men etter en rekke uventede hendelser, blir alt hun tror på snudd på hodet. John og Karoline blir begge stilt overfor valg som vil avgjøre livene deres for alltid.

februar 2020. Møtet med ranchen overgår alt Karoline har drømt om.

RELATERTE BØKER