Oppgavesamling i skatterett; revisoreksamen

Oppgavesamling i skatterett; revisoreksamen - Bjørn Torgrimsen, Marianne Husby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Torgrimsen, Marianne Husby
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Oppgavesamling i skatterett; revisoreksamen.pdf
ISBN
7221752468310

BESKRIVELSE

Oppgavesamling i skatterett. Revisoreksamen er en samling av oppgaver beregnet på økonomi- og regnskaps-/revisjonsstudenter. Boken hjelper studentene med å se hvordan skattereglene slår ut i praksis, og gir dem en lettere overgang fra studiets teoretiske innhold til dets praktiske sider.Samlingen inneholder oppgaver av varierende vanskelighetsgrad. Et omfattende utvalg eksamensoppgaver gitt til registrert revisoreksamen er inkludert, og gjør boken til en nyttig følgesvenn; både ferske studenter og viderekomne vil ha nytte av å prøve seg på de utfordringene oppgavesamlingen gir.Studenter som arbeider med relaterte emner, og andre som vil komme i kontakt med norsk skatterett på ulike vis, vil også ha stor glede av boken.Viktige punkter: Boken har et praktisk fokus Et omfattende utvalg av øvingsoppgaver og eksamensoppgaver Alle oppgaver er bearbeidet og oppdatert i henhold til regelverk våren 2018 Oppgaveløsninger finner du her på nettsiden under fanen TilleggsmateriellBoken inneholder mange øvingsoppgaver/mindre oppgaver innenfor en rekke tema.I tillegg er det 40 eksamensoppgaver/større oppgavesett fra høsten 1975 og frem til og med høsten 2017.

Den er dessuten en glimrende støttebok for studenter som arbeider med skatterett. Oppgavesamling i skatterett. Revisoreksamen er en samling velfunderte oppgaver beregnet på studenter innen økonomi, regnskap og revisjon.

Innhold Emnet omfatter næringsbeskatning, merverdiavgiftssystemet og arbeidsgiveravgift samt etisk ansvar og faktorer som påvirker skattemoralen i samfunnet. Kjøp Oppgavesamling i skatterett fra Norske serier Oppgavesamling i skatterett. Revisoreksamen er en samling velfunderte oppgaver beregnet på studenter innen økonomi, regnskap og revisjon.

RELATERTE BØKER