Harde fakta

Harde fakta - Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Harde fakta.pdf
ISBN
9637395738184

BESKRIVELSE

Psykologisk teori og forskning kan gi innsikt i noen av livsutfordringene man ofte står overfor midtveis i livet. Ikke minst knyttet til samliv og sorg, men også til det å leve et godt og meningsfullt liv. I et overflødighetshorn av livserfaring dykker Thuen og Tranøy ned i studier som har vært med å forme vår kollektive selvoppfatning, og de har funnet fram til studier der forskere gikk nye veier i jakten på menneskesinnets hemmeligheter.

Drektighetstiden er 46-55 døgn, ungene fødes pelskledde og med åpne øyne. Hunnen forlater ungene i lange perioder, de trykker da veldig hardt.

Omsetningen av energimineraler er redusert med hele 84 %, men alle andre råstoffgrupper har økt omsetningen fra 2016. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende utfordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing. Norges eneste aktualitetsprogram som ikke er venstrevridd. Kjøp 'Harde fakta, om livet, døden og kjærligheten' av Frode Thuen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER