De siste kjærtegn

De siste kjærtegn - Kjersti Anfinnsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Anfinnsen
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
De siste kjærtegn.pdf
ISBN
2816495640358

BESKRIVELSE

Birgitte Solheim har blitt så gammel at de fleste av vennene hennes er døde. Ensom og skrøpelig tilbringer hun det meste av tiden i leiligheten sin i Paris, hvor hun er fanget av kroppslig forfall og minner fra et langt liv. Hun har hatt en krevende karriere som hjertekirurg i et mannsdominert miljø, og har aldri prioritert å skaffe seg en familie. Nå forsøker Birgitte å forsones med livet sitt, mens hun tar sine siste blikk på menneskene og verden. Til tross for sin livsvisdom og sine erfaringer, gir hun ikke opp å realisere drømmen om kjærligheten. «De siste kjærtegn» er en øm, bitter og overraskende morsom roman om å se tilbake på livet, om tilværelsens ensomhet og om å søke kjærligheten og kanskje finne den.

Bokomtale: Kjersti Anfinnsen. De siste kjærtegn.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Kjersti Anfinnsen, Bokmål,... Kjersti Anfinnsen er tildelt Havmannprisen 2020 for romanen «De siste kjærtegn».

RELATERTE BØKER