Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7

Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7 - Geir Øvrevik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Øvrevik
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7.pdf
ISBN
7131579250912

BESKRIVELSE

Aktivitetsheftet inneholder beskrivelse av alle 217 aktivitetene og kan brukes i kroppsøvingstimen.Hvert kapittel tar utgangspunkt i et kompetansemål i læreplanen. Aktivitetene krever lite utstyr, og de er grundig utprøvd på aldersgruppa. Heftet er rikt illustrert med tegninger som viser aktivitetene.Heftet har praktisk spiralinnbinding.

ISBN 9788202389468, 2016, Geir Øvrevik . Fra 347,-Kjøp Selg.

Hvert kapittel tar utgangspunkt i et kompetansemål i læreplanen. Aktivitetene krever lite utstyr, og de er grundig utprøvd på aldersgruppa. Alle aktiviteter, Alternativ aktivitet, Ferdige opplegg, Gratis, Lek og læring; Hvordan løse rubiks kube enkelt; F.eks: R betyr at man skal rotere høyre side med klokka, mens Ri (i = inverted) betyr at man skal rotere høyre side mot klokka. Universitetet i Agder.

RELATERTE BØKER