Ledelse ved kriser

Ledelse ved kriser - Lars Weisæth, Ragnar Kjeserud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Weisæth, Ragnar Kjeserud
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Ledelse ved kriser.pdf
ISBN
9706844177610

BESKRIVELSE

To av våre fremste eksperter på krisepsykiatri og krisehåndtering har her laget en praktisk veileder om hvordan man skal håndtere en krisesituasjon som kan ramme en bedrift, eller i samfunnet forøvrig. I denne boken beskrives alle de viktigste tiltakene, fra opprettelse av kommandolinjer i krisesituasjoner til krisepsykiatrisk veiledning. Boken har også et kapittel med tenkte krisescenarier, og hvordan de kan håndteres i praksis.Den vil være av nytte for bedriftsledere på ulike nivåer, samt for informasjonsansvarlige og andre som inntar lederroller i krisesituasjoner.

Tidspresset og det dynamiske forløpet av kriser, og implikasjoner dette medfører for krisehåndtering, berøres ikke. Ukeavisen ledelse: Slik leder de i kriser Håndter forventninger ... Ved "å tenke gjennom på forhånd" gjør at en ved neste lignende krise vil kunne håndtere situasjonen bedre.

Ved "å tenke gjennom på forhånd" gjør at en ved neste lignende krise vil kunne håndtere situasjonen bedre. HR Norge: Tap av omdømme ved kriser.

RELATERTE BØKER