Gran Canaria midt- og nord

Gran Canaria midt- og nord - Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Gran Canaria midt- og nord.pdf
ISBN
4216983571313

BESKRIVELSE

Boken er fjerde utgave av den første norske turguide spesielt for Gran Canaria, og inneholder hele 40 flotte vandringer. Merk imidlertid at innholdet generelt sett er identisk med tredje utgave. Hovedformål med utgaven er å endre tittel til Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide, dette for å skille klart mellom denne bok og vår bok Gran Canaria Sør Fotturguide. Turer nærmest sørkysten, sør for området avgrenset av Veneguera - Mogán - Soria - Fataga - Arinaga finnes i vår bok Gran Canaria Sør Fotturguide. Gran Canaria kan by på nesten uendelige turmuligheter for vandrere. Her finnes dype daler, grønne åser og stille furuskoger, høye fjelltopper og små landsbyer langt utenfor allfarvei. Mange gamle ferdselsveier har blitt fint restaurert i de senere år, og gir en unik mulighet til å oppleve hvordan det var å ta seg fram på øya før bilen gjorde sitt inntog. Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Oversiktskart og detaljerte kart i stor målestokk for hver tur sammen med nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Kartene har et helt nytt og forbedret design, etter samme standard som i tidligere utgitte bok "Gran Canaria Sør Fotturguide". Kapittel angående transportinformasjon omfatter detaljerte kjøreinstrukser fra de fleste feriesteder langs sørkysten, og nøyaktig informasjon om ruter og reisetid for de som ønsker å benytte buss for å komme seg ut på fottur. Et meget praktisk format gjør boken lett å ta med, og lett å bruke underveis på tur.

Gran Canaria har ofte bedre vær i sør enn i nord om vinteren, og stor forskjell på temperaturen fra sjø til fjell. Tørrere i Trøndelag enn på Gran Canaria Lite nedbør i sikte de to første ukene i Midt-Norge og Nordland. Den brannherjede bygda Hasvåg i Nord-Trøndelag varsles fortsatt knusktørt vær. For turer i fjellene og nord på øya se vår bok Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.

Dette er gode råd og du får langt mer igjen av ferieturen din ved å ved å utforske øya utenfor allfarvei! Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. De to feriestedene har praktisk talt vokst sammen til ett.

RELATERTE BØKER