Endehjem

Endehjem - Eivind Larssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Larssen
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Endehjem.pdf
ISBN
9174479894202

BESKRIVELSE

En mann mister kjæreste og barn i en bilulykke. Han blir alene i et hus hvor alle ting minner om dem. Noen ganger ser han dem så klart at han ikke vet hva han skal tro. Men hva skjer når de slutter å vise seg? Endehjem er en vakker og filosofisk diktsamling om kjærlighet, ensomhet og erindring.

Titler i salg "Endehjem - dikt" av Eivind Larssen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Eivind Sudmann Larssen (f.1984) kommer fra Lillehammer og bor nå i Bergen.

Han blir alene i et hus hvor alle ting minner om dem. Noen ganger ser han dem så klart at han ikke vet hva han skal tro. Se beste pris på Endehjem.

RELATERTE BØKER