Den brysomme profesjonaliteten

Den brysomme profesjonaliteten - Jens Garbo, Vidar Raugland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Garbo, Vidar Raugland
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Den brysomme profesjonaliteten.pdf
ISBN
1354464068288

BESKRIVELSE

Hvorfor er det viktig å legge bedre til rette for læreres skjønnsutøvelse? Hvordan kan ledere bidra til å skape god skjønnsutøvelse i barnehage og skole? Hvor langt strekker arbeidsgivers styringsrett seg i møte med profesjonsskjønnet?Denne boken handler både om profesjonsyrkenes skjønnsutøvelse i barnehage og skole og om ledernes ansvar for tilrettelegging. Forfatternes intensjoner er å gi innsikt i lærernes rett og plikt til å utøve skjønn i sin hverdag. For å kvalitetssikre skjønnet viser forfatterne at det bør stå i en faglig og kollegial sammenheng, i en løpende, lederinitiert kollokviegruppe. Det vil både være utviklende for den enkelte som skal utvise skjønn, og for alle andre deltagere i gruppen. Boken henvender seg til lærere, ledere og tillitsvalgte i barnehage og skole, og studenter og lærere innenfor lærerutdanningene. Den har også viktige budskap til alle som er opptatt av utdanning og god profesjonsutøvelse, enten de har et politisk, administrativt eller juridisk utgangspunkt.

Denne boken handler både om... Pris: 305 kr. häftad, 2017.

Problemstillingene og debatten kan være ulik, men altfor ofte er budskapet det samme. Vi vil ha beskyttelse mot den brysomme konkurransen. Den brysomme profesjonaliteten (Heftet) av forfatter Jens Garbo.

RELATERTE BØKER