Barn og gode grenser

Barn og gode grenser - Henry Cloud, John Townsend | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henry Cloud, John Townsend
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Barn og gode grenser.pdf
ISBN
3539663924466

BESKRIVELSE

De erfarne psykologene Henry Cloud og John Townsend gir i denne boken om barneoppdragelse gode råd om hvordan man setter grenser i kjærlighet. I boken forklarer de hvordan man lærer barn til å ta ansvar for deres handlinger, holdninger og følelser. Forfatterne har tidligere utgitt den prisbelønte boken Boundaries (Norsk: Balansegang), og i denne boken blir disse prinsippene aktualisert for barneoppdragelsen.

Lag grensene som er tilpasset barnets alder og evne til å lære. Kroppen min eier jeg - filmer for barn om kropp, grenser og seksuelle overgrep. Fire tegnefilmer for aldersgrupen 6 - 8 år.

De trenger regler! Men regler krever også hjelp til å overholde regler, og det er Les mer omTips til grensesetting[…] De erfarne psykologene Henry Cloud og John Townsend gir i denne boken om barneoppdragelse gode råd om hvordan man setter grenser i kjærlighet. I boken forklarer de hvordan man lærer barn til å ta ansvar for deres handlinger, holdninger og følelser.

RELATERTE BØKER