Guds farshjerte

Guds farshjerte - Floyd McClung | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Floyd McClung
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Guds farshjerte.pdf
ISBN
5652419541214

BESKRIVELSE

INTERNASJONAL BESTSELGER Over en million bøker solgt, oversatt til 35 språk. Gud elsker deg - lær å kjenne Hans omsorgsfulle kjærlighet! Guds farshjerte er en bok om Guds helbredende kraft. Gjennom denne boka vil du oppdage at ikke noe problem er for stort eller for ubetydelig for din Far i himmelen. Mange dype følelsesmessige sår blir forårsaket av fedre som ikke vet hvordan de skal elske ... eller som simpelthen ikke er tilstede. Floyd McClung illustrerer fra Skriften og fra eget liv hvordan Guds kjærlige og omsorgsfulle farshjerte setter oss i stand til å overvinne utrygghet og de negative virkningene noen av livets vonde opplevelser kan by på. Balansert undervisning om menneskelig ansvar og Guds kjærlighet blir presentert med praktiske eksempler. Du vil oppdage nye måter å: . seire over sku else . vinne over usikkerhet . gjenopprette brutte forhold . seire over stolthet ... og gjennom alt dette å oppleve Guds helbredende kjærlighet. Utdrag fra boken: «Hvordan ser Gud ut, pappa?» Jeg husker en kveld for flere år siden. Jeg strevde med hvordan jeg skulle svare på dette spørsmålet fra min datter Misha, som da var fem år. Mens jeg tenkte over Mishas spørsmål, skjønte jeg at hun i barnslig enkelhet hadde stilt et spørsmål som mange mennesker gjerne vil ha svar på. Voksne former det kanskje annerledes, men det grunnleggende spørsmålet er fremdeles det samme: Hvis det finnes en Gud, hvordan er han da? Bibelen sier at Gud ikke er begrenset slik som deg og meg, men han har vist seg for oss på en så klar og forståelig måte, at vi kan vite hvordan han er. «Ingen har noen gang sett Gud, men den enbårne, som er Gud, og som er i Faderens favn, han har vist oss hvem han er.» Johannes 1,18. Jeg fortalte min datter hvordan Gud ser ut. Jeg sa at han ser ut som Jesus. Jesus sa faktisk en gang: «Den som har sett meg, har sett Faderen.» Johannes 14,9. Jesus er Gud i menneskelig form. I Bibelen finner vi mange eksempler på hvorda

OM er en bevegelse med dedikerte tilbedere som står sammen i å dele hva vi selv har fått del i. Vi ønsker å ydmyke oss for Herren i bønn og faste og tjenestegjøre for han.

- 08. april På Utstein Pilegrimsgard, i samarbeid med Frikirken IVAR JOHNSEN: Jobber til daglig med medarbeiderutvikling i Frikirken.

RELATERTE BØKER