Veien til førerkortet: moped; arbeidsbok

Veien til førerkortet: moped; arbeidsbok - Bjørn-Erik Moen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn-Erik Moen
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet: moped; arbeidsbok.pdf
ISBN
7872949268136

BESKRIVELSE

I serien Veien til førerkortet, MOPED, har du her arbeidsboka med mange varierte og nyttige oppgaver (quiz, kryssord, spørsmål med svaralternativ, rett/galt-påstander, refleksjonsspørsmål, koble riktige ord/begreper, sette inn riktige ord mfl.) Alle disse oppgavene gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen, og som mopedsjåfør. Det er fasit til oppgavene.

Er du over 25 år er det kun førstehjelp og mørkekjøring som er obligatorisk. Søk [veien til førerkortet] Ditt søk på "veien til førerkortet" ga 28 treff. Sortering .

Veien til førerkortet handler mer om at du skal bli en dyktig sjåfør enn at du skal bestå førerprøven raskest mulig. ...

RELATERTE BØKER