MIO observasjonsark

MIO observasjonsark - Elin Reikerås, Hilde Skaar Bergsmo, Tone Dalvang | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Reikerås, Hilde Skaar Bergsmo, Tone Dalvang
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
MIO observasjonsark.pdf
ISBN
6427915716380

BESKRIVELSE

MIO, Matematikken - Individet - Omgivelsene, observasjonsark 2.utg.MIO er et observasjonsmateriell for å observere matematikkutvikling hos barn i barnehagealder.Materiellet kan brukes for å:- støtte arbeidet med fagområdet: Antall, rom og form i Rammeplanen- bidra til kompetanseutvikling gjennom observasjon og refleksjon i personalet-fange opp barn som trenger mer oppfølgingMateriellet består av en praktisk håndbok og to observasjonsark:-et skjema for å observere barnets matematikk-et skjema for å observere personalets samhandling og samtaler med barnaFor å tilrettelegge for hvert enkelt barn, er det nødvendig å vite en del om barnets matematiske utvikling. Dette gjelder både barn med god utvikling og de som trenger å følges ekstra opp. Det er også nyttig å foreta mer systematiske observasjoner, og da kan MIO observasjonsark 2. utgave være til hjelp. Skjemaet brukes for å observere det enkelte barns matematikk og er revidert i tråd med Rammeplan for barnehagen (2017).Observasjonspunktene i 2. utgaven er de samme som i forrige utgave, men eksemplene er bearbeidet språklig og oppdatert.MIO observasjonsark 2.utgave, selges i pakker på 20 eks.I pakken med observasjonsskjemaer ligger det også en plakat over sentrale matematiske ord, fargerikt illustrert.

MIO utfyller TRAS i forhold til for eksempel matematisk språk og resonnering. PPT ønsker MIO kartlegging på henviste skolestartere.

Det viser seg at Mio egentlig er en prins, og faren har ventet og lett etter ham helt fra han ble født. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Bok Cesar Millans korte veiviser til en lykkelig hund Cesar Millan pdf MIO (Matematikken - Individet - Omgivelsene) skal lette arbeidet med antall, rom og form og gjøre overgangen fra barnehage til skole enklere.

RELATERTE BØKER