Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear

Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear.pdf
ISBN
4636709351386

BESKRIVELSE

Prøver, undersøkelser og ettersyn som er angitt i denne kontrollbok er basert på kravene i ILO-konvensjon nr. 152 og rekommandasjon nr. 160. De er ment å sikre at løfteinnretninger på skip før de tas i bruk blir sertifisert av en sakkyndig person godkjent av vedkommende myndighet og at de fortsetter å være i forsvarlig arbeidstilstand. Kontrollbok for løfteinnretninger og løse redskaper skal føres på formular foreskrevet av vedkommende myndighet under hensyntagen til denne modell som anbefales av Det internasjonale arbeidsbyrå. Denne kontrollbok og tilhørende sertifikater skal føres og være tilgjengelig for enhver person som er bemyndiget av vedkommende myndighet. Kontrollboken og sertifikatene for redskap som for tiden befinner seg om bord på skipet skal oppbevares minst fem år etter dato for siste innførsel. Boken er tospråklig; norsk og engelsk Merverdiavgift kommer i tillegg.

De er ment å sikre at løfteinnretninger på skip før de tas i bruk blir sertifisert av en ... Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear Pocket. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

Kjøp boken Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear (ISBN 9788207020175) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER