Kjærlighet er alt du trenger

Kjærlighet er alt du trenger - Lizzie Cornwall | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lizzie Cornwall
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Kjærlighet er alt du trenger.pdf
ISBN
7929278400785

BESKRIVELSE

Hjertefølte sitater for kjærester med stjerner i øynene. Kjærligheten er en gave, et eventyr, en opplevelse med tusen sider - det er den som får verden til å fungere, så hvorfor ikke spre litt av dens glede her og nå? Her får du en bok fullpakket med sitater som lar deg kjenne forelskelsens sødme på sekunder.

Dette er imidlertid ikke sant. Flere ingredienser er nødvendige for at et romantisk forhold skal være virkelig vellykket.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjærligheten er åpen, lykkelig, gledelig og håpefull. Dersom en kjærlighetssorg gjør at du ikke klarer å stole på noen igjen fordi du er redd for å bli såret, ender det med at du påfører deg mest skade selv.

RELATERTE BØKER