Kjærleik i 100

Kjærleik i 100 - Jan Kidøy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kidøy
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Kjærleik i 100.pdf
ISBN
1931683950595

BESKRIVELSE

Kjærleiken sitt mangfald er sjølve livet. 100 dikt om kjærleik blir altså 100 dikt om livet. Lesaren blir tatt med på ei reise i kjærleiken sitt mangslungne landskap. Ein får vitja høgder og djup, medvind og motvind, bylgjer og stille, godlyd og tystnad, lyse dagar og mørke netter. Og innimellom er det heile krydra med litt lun humor. Eg- og du-forma gjer det lett for lesaren å knyta dikta til sitt eige liv og sine eigne røynsler. Boka er rikt illustrert med forfattaren sine eigne, vakre naturfoto som kvar for seg samsvarar med eit tilhøyrande dikt. Med sitt tidlause innhald passar Kjærleik i 100 for alle aldersgrupper og til alle anledningar.

Og innimellom er det heile krydra med litt lun humor. Kjøp Kjærleik i 100 fra Bokklubber Kjærleiken sitt mangfald er sjølve livet. 100 dikt om kjærleik blir altså 100 dikt om livet.

Det lever i beste velgåande, har blitt tonesett av fleire og blir ofte brukt i bryllup og ved andre kjærlege høve. Diktet er med i diktsamlinga Berg ved blått vatn som kom ut i 1946.

RELATERTE BØKER