Ingen introverte i himmelen

Ingen introverte i himmelen - Hans Eskil Vigdel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Eskil Vigdel
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Ingen introverte i himmelen.pdf
ISBN
8804318961551

BESKRIVELSE

Hvem er vi skapt til å være? Kan introverte trives i en ekstrovert menighetskultur? Og når føler vi oss aller mest levende? Mange mennesker forlater kirken og troen fordi de ikke lenger føler de passer inn. Rommet som skulle være en flik av himmel på jord, ble trangt og uniformerende. Det mangler et språk for preferanser og personlighet. Hvordan kan kirken møte mennesker på en god måte? «Ingen introverte i himmelen» rommer historien vi har glemt a. fortelle. En historie om mangfold, og hvordan vi alle sammen er mennesker skapt til å skape.

Herren skal selv tørke tårene av. Hjemme i Himmelen skal ingen mer sørge, ing... - Ideala i samfunnet er å vere omgjengeleg og frampå, uttalte ungdomsdiakon og forfattar Hans Eskil Vigdel i eit forfattarintervju i Aftenbladet tirsdag.

Han har mastergrad i diakoni og arbeidar som diakon i Den norske kirke. I nesten fire år var han på fulltidsteam i Jesus Revolution, to av åra i Østerrike.

RELATERTE BØKER