Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball

Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball - John Andrews | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Andrews
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball.pdf
ISBN
2032226320050

BESKRIVELSE

Dette er Fotballboken som tar for seg all verdens statistikk og fakta om de store fotballmesterskapene. Med kule illustrasjoner, historiske referanser, og morsomme og underholdende historier er Det vakre spillet den perfekte boken for alle som er glad i fotball. Det vakre spillet gir deg alt av fakta om alle de store VM-legendene og deres heroiske VM-seire, til alle verdens toppligaer og deres stjerner. Den forteller deg alt du skulle lure på om de lengste, korteste, eldste, yngste, rikeste, raskeste, og til og med den mest overtroiske, fotballspilleren. Denne boken gir deg alle disse svarene og mange fler, og stiller viktige spørsmål som hvem er best av Messi og Ronaldo, hvem gjorde vrikke-vrikke-vrikke feiringen til sitt varemerke i VM i 1990 og hvem var Morten Gamst Pedersens bandmedlemmer i The Players? Det vakre spillet er fotballboken for de store anledningene og tar for seg verdens beste fotballspillere, ligaer og cuper, og gir deg fascinerende fakta og underholdende trivia fra fotballens utrolige verden.

Fotballens gale verden 155,- Vis flere ... Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen fotball hos Adlibris Fotball uten grenser handler om fotball, ... Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball 259,- innbundet.

Fem serier arrangeres i år: Akershus/Oslo, Hordaland, Buskerud, Trøndelag og Nord-Norge. Treningsøkta.

RELATERTE BØKER