Revolusjon i vitenskapen

Revolusjon i vitenskapen - Ervin Laszlo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ervin Laszlo
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Revolusjon i vitenskapen.pdf
ISBN
2789249200162

BESKRIVELSE

Ervin Laszlo samler trådene fra kosmologi, kvantefysikk, biologi og bevissthetsforskning. Han gir oss et intenst fascinerende bilde av oss selv og vår egen utvikling i et univers og et kosmos som er givende, stimulerende og ikke minst meningsfylt. Han gir oss en innfallsport til en helhetlig og vitenskapelig basert virkelighetsforståelse, med dyptgripende betydning for oss.

århundre, da revolusjoner forandret det politiske landskap, først i Amerika og så i Frankrike. Marxist-leninistisk tidsskrift og nettmagasin. Skriv inn en del av tittelen Vis ant.: Revolusjon i vitenskapen er en uhyre interessant bok.

Han gir oss en innfallsport til en helhetlig og vitenskapelig basert virkelighetsforståelse, med dyptgripende betydning for oss. Hjem / Vitenskap. Fri frakt på ordre over 450,- Showing 1-8 of 23 results.

RELATERTE BØKER