Italia

Italia - Dag Tjersland, Hans Petter Uleberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Tjersland, Hans Petter Uleberg
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Italia.pdf
ISBN
8631247159627

BESKRIVELSE

Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.

Norges største utvalg. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Velkommen til italia.no og Scuola d'italiano.

Det har blitt sagt at Italia er Europas dørstokk. Hvert år krysser tusenvis av båtflyktninger Middelhavet, fra Afrika til Italia, med livet som innsats. Lei et feriehus i Italia med prisgaranti.

RELATERTE BØKER