Innføring i kinesisk for nordmenn

Innføring i kinesisk for nordmenn - Olaf Husby, Fufen Jin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Husby, Fufen Jin
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Innføring i kinesisk for nordmenn.pdf
ISBN
2874254164491

BESKRIVELSE

Denne boka er skrevet for kinesiske studenter som skal lære norsk, og for lærere som underviser kinesere i norsk som andrespråk. Deler av innholdet er oversatt til engelsk. Sentrale sider ved norsk fonologi og syntaks beskrives og settes i forhold til mandarin. Dermed har lærer og student et felles tekstlig grunnlag de kan samtale ut fra. På dette grunnlaget kan en integrere et tverrspråklig perspektiv i undervisningen. Med referanser til hvordan aktuelle språktrekk uttrykkes på henholdsvis norsk og mandarin, kan lærerne tilrettelegge undervisningen, og de vil ha grunnlag for å forklare og følge opp problematiske sider ved norsk. Studentene får en mer detaljert innsikt i språket enn hva generelle lærebøker og grammatikker i norsk som andrespråk gir.

Boken beskriver sentrale sider ved norsk og kinesisk fonologi og syntaks, skriftspråk og språ Innføring i kinesisk for nordmenn, innføring i norsk for kin | Biblioteksentralen Denne boka er skrevet for kinesiske studenter som skal lære norsk, og for lærere som underviser kinesere i norsk som andrespråk. Deler av innholdet er oversatt til engelsk.

Perceptual Acquisition of Norwegian Close Rounded Vowels by Mandarin Chinese Learners ... (2011) Innføring i kinesisk for nordmenn. Innføring i norsk for kinesere.

RELATERTE BØKER