Fakta til makta

Fakta til makta - Al Gore | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Al Gore
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Fakta til makta.pdf
ISBN
9281772603568

BESKRIVELSE

Fakta til makta oppdaterer deg på miljøforskning, og er en håndbok som gir deg kunnskap til å diskutere en mulig løsning på klimakrisen. Fakta til makta gir deg bakgrunnsmateriale for å forstå hvorfor det er så viktig at hver enkelt innbygger engasjerer seg i kampen om fremtiden vår. Samtidig er det en håndbok for dem som ønsker å bli effektive talsmenn for en mulig løsning på klimakrisen. Tidligere visepresident under Bill Clinton, Al Gore, har talt miljøets sak i over 25 år. Her er han tilbake med oppfølgeren til bestselgeren En ubehagelig sannhet fra 2007. For sitt arbeid for miljø og klima mottok Al Gore Nobels fredspris i 2007. Al Gore er en av verdens største klimaeksperter. Denne boken formidler den aller nyeste miljøforskningen, og sammen med rundt 200 fotografier og illustrasjoner gir den oss en informativ, pålitelig og visuell dokumentasjon av den globale klimapolitikken. Boken presenterer med alarmerende tydelighet, men samtidig med humor, at den verdenen vi lever i, er i en miljøkrise som vil ende i en katastrofe dersom vi ikke gjør noe raskt. Klimakrisen har nå kommet så langt at det bare er tre spørsmål som gjenstår: 1. Må vi snu?2. Kan vi snu?3. Vil vi snu?

Fakta til makta gir deg bakgrunnsmateriale for å forstå hvorfor det er så viktig at hver enkelt innbygger engasjerer seg i kampen om fremtiden vår. Programerklæringa mi var: «Fakta skal ha makta!» Det gjorde eg ikkje berre fordi det stadig vert snakka meir om alternative fakta og falske nyhende, men fordi eg er opptatt av at det vi gjer best mogleg skal bidra til å kjempe mot fattigdom og til å skape berekraftig utvikling. All makt. Politisk quiz: Fakta om makta er en underholdende og lærerik quizbok om norsk og internasjonal politikk.Boken har mange ulike kategorier og varierende vanskelighetsgrad - årstall, geografi, historiske begivenheter, økonomi, politikere, og «Hvem har sagt hva?» Fakta til makta Al Gore Fakta til makta oppdaterer deg på miljøforskning, og er en håndbok som gir deg kunnskap til å diskutere en mulig løsning på klimakrisen.

Hvordan en enkel mann fra Østerrike kunne greie å komme seg til makten i kulturnasjonen Tyskland, beruse millioner av tyskere til ekstase og føre verden ut i en krig med ufattelig brutalitet og død, er et mysterium som opptar historikere den dag i dag. Straks Hitler hadde overtatt makta og ble rikskansler, skrev han ut nyvalg. Like før valget brant riksdagsbygningen i Berlin.

RELATERTE BØKER