Få sagt det!

Få sagt det! - Elaine Eksvärd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elaine Eksvärd
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Få sagt det!.pdf
ISBN
3333451322050

BESKRIVELSE

Retorikk er ikke kunsten å tale, men kunsten å få folk til å lytte. Det er mulig å lære seg teknikker som både gir deg gjennomslag for det du står for og som får folk til å like deg bedre. I denne boka tar Elaine Eksvärd retorikken ned fra talerstolen og inn i hverdagen. Hvordan sier man noe vanskelig på en god måte? Hvordan lykkes du best i lønnsforhandlinger? Og hvilke farger påvirker reptilhjernen? Få sagt det! tar opp konversasjonsteknikker, lærer deg å gjennomskue floskler og gjør deg bevisst makten som ligger i retoriske grep, enten de benyttes i en hverdagssamtale, en internettblogg eller en viktig presentasjon på jobben. "Den som følger Elaines råd i boken kan nesten ikke unngå å bli en god taler og stimulerende samtalepartner." Lennart Hellspong

Prøv derfor å si fra om en ting om gangen hver gang du sier noe. Skriv det gjerne ned på forhånd, så blir det klarere for deg hva du egentlig vil si.

Kursene arrangeres i Bodø, men kan holdes hvor som helst ved tilstrekkelig interesse/bestilling. Stress ned - Få det sagt; Få det sagt, med Stemmeprakt; Få det sagt - Bli en mester på scena; Her finner du nettkurs.

RELATERTE BØKER