Europa for dine føtter

Europa for dine føtter - Lise Foss | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Foss
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Europa for dine føtter.pdf
ISBN
5378126581072

BESKRIVELSE

Lise Foss er reiselivsjournalist og har jobbet i over 40 år i NRK Fjernsynet. De siste årene har hun vandret Europa på kryss og tvers på de såkalte E-rutene, merkede fjernvandreruter som det finnes elleve av. Denne gang har hun fulgt E/3 fra Svartehavskysten i Bulgaria via Romania, Ungarn, Slovakia, Polen, Tsjekkia, Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Spania helt til Cap Finisterre ved Atlanterhavet. Hele ruten er 7000 kilometer lang og ville tatt årevis å utforske, så forfatteren har lagt vekt på den mest ukjente delen av ruten, landene i Øst-Europa.

Sørg for at du vasker skoene dine regelmessig, og at de får tid til å tørke helt før bruk. England for dine føtter. Av Haakon Larsen 19 innlegg .

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Europa for dine føtter fra Bokklubber Lise Foss er reiselivsjournalist og har jobbet i over 40 år i NRK Fjernsynet.

RELATERTE BØKER