Barndom

Barndom Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
Barndom.pdf
ISBN
5643121210703

BESKRIVELSE

Kjenner du smaken av danskesuppe og krisekrem? Husker du lukten av B-såpe? Eller av våte fiskeskinnsko? Har du pyntet deg med hårsløyfe eller matrosdress? Eller brukt livstykke for å holde strømpene på plass? Sier sommeren 1947 deg noe spesielt? Hva med ulvunge og meis? Har du lest Magne under lyset fra en Petromax? Da er du ganske sikkert et barn av 40-årene. Denne boken er et visuelt og mentalt dykk i barndom på 40-tallet. Den er full av beskrivelser og bilder av blant annet hjemmemiljøet, skolen, maten, fritiden, krigsårene og kulturinntrykkene som danner 40-tallsbarnas kollektive hukommelse.

Norsk oversettelse av barndom. Oversettelser av barndom.

Leken er barnets arbeid. «Barndom» handler om barn på barnets og lekens premisser. Regissør Margreth Olin sier selv om dokumentaren at hun ønsket å se på hvilken funksjon leken spiller i barnets liv, i et samfunn ... Barndom er en vakker, livsbejaende og følsom film.

RELATERTE BØKER