Helse på norsk

Helse på norsk - Per Fugelli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Fugelli
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Helse på norsk.pdf
ISBN
3913851686673

BESKRIVELSE

Hva er god helse for det norske folk? Helse på norsk i heftet utgave!I 10 år forsket professorene Benedicte Ingstad og Per Fugelli på folks oppfatninger av hva som ligger i begrepet god helse. Resultatet ble folkets egen helsemelding i form av boken Helse på norsk ? God helse slik folk ser det.I boken møter vi mange av de 80 personene som er intervjuet i forbindelse med undersøkelsen. De deler sine tanker, følelser og meninger om hva som er god helse for dem. Trivsel, likevekt, å bevege seg mot egne mål, livskraft og motstandskraft, utpeker seg som helsens grunnstoffer. Hva som truer helsen, hvilke personlige egenskaper som fremmer den, politiske kilder til helse, og helse og religion, er også sentrale temaer i boken."...Helse på norsk.er et imponerende og inspirerende verk. Boka vil være til glede og nytte for alle som jobber og/eller studerer i helsevesenet, og for interesserte legfolk".Pernille Nylehn, Utposten

Informasjon om helse, barnehager, hytter, reiser, karantene, nordmenn i utlandet, arbeidsliv og studier - og andre temaer. Min helse. Når du logger inn får du tilgang på tjenester som hjelper deg å følge opp egen helse.

Vi har tre oversettelser av helse i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Bokmål.

RELATERTE BØKER