Nå begynner vi!

Nå begynner vi! - Victor Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victor Hansen
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Nå begynner vi!.pdf
ISBN
4527592207733

BESKRIVELSE

Nå begynner vi! er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er første del av tre læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. Denne ordlista er til hjelp for tyske brukere av Nå begynner vi!. Boka inneholder norsk-tysk og tysk-norsk ordliste, grammatisk informasjon m.m. Nye ord presenteres kapittel for kapittel.

De av oss som er alene begynner å savne en klem. Når vi oppfordres til å stå sammen, jobbe sammen, så er det nå det faktisk begynner.

Nå, når vi begynner å kjenne på desperasjonen. Mørket.

RELATERTE BØKER