Innebandy

Innebandy - Marcus Nilsson, Eivind Tysdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marcus Nilsson, Eivind Tysdal
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Innebandy.pdf
ISBN
3341866747714

BESKRIVELSE

Innebandy gir en innføring i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av lek, variert aktivitet, trening og spill i innebandy. Boken egner seg både for skoleverket og for den organiserte idretten. Den tar gjennom teori og øvelser for seg åtte ulike hovedtemaer: Ballkontroll, Pasning og mottak, Skudd, Lek og småspill, Målvakten, Forsvar, Angrep, Kamp Marcus Nilsson (f. 1974) er utviklingskonsulent i NBF og trener på Wang toppidrett. Marcus er utdannet lærer fra NIH og har gjennomført elitetrenerutdanningen i Sverige. Eivind Tysdal (f. 1980) er leder for utviklingsavdelingen i Norges Bandyforbund (NBF), og har en mastergrad i trenerrollen fra Norges idrettshøgskole (NIH).

Ordre levert på dørmatten. Rask og trygg levering.

februar 2020 kl 19.00 på møterommet i 2 etg. i hallen (utenfor liten hall)Agenda for årsmøtet i henhold til våre… Innebandy Tilbehør.

RELATERTE BØKER