Ikke en sånn jente

Ikke en sånn jente - Lena Dunham | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Dunham
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Ikke en sånn jente.pdf
ISBN
7135941215611

BESKRIVELSE

I Ikke en sånn jente setter Dunham søkelyset på de erfaringene som er med på å forme ens liv: forelskelse, ensomhet, å veie ti kilo for mye selv om alt en spiser er sunt, å skulle bevise at duer best i et rom fullt av menn dobbelt så gamle som deg, å beholde venninner, å kvitte seg med dårlige kjærester, å finne ekte kjærlighet og, det vanskeligste av alt, å bevare troen på at akkurat din historie fortjener å bli fortalt.Frodig, rørende og presist observert er Ikke en sånn jente en serie meldinger fra fronten i oppvekstkrigen.

En sånn jente - En dokumentar om voldtekt - Bare les den. Etterpå var hun usikker på hva som hadde skjedd - for han var jo ikke en typisk voldtektsmann. Var det en «ekte» voldtekt? spør hun.

Med utgangpunkt i sin egen livshistorie, gir hun gode råd til andre jenter. Maks rabatt - fri frakt! Du får den ikke billigere! Bokanmeldelse: Lena Dunham: «Ikke en sånn jente» Lena Dunhams personlige essays er like nakne i skrift som hennes alter ego Hannah er i serien «Girls». I Ikke en sånn jente setter Dunham søkelyset på de erfaringene som er med på å forme ens liv: forelskelse, ensomhet, å veie ti kilo for mye selv om alt en spiser er sunt, å skulle bevise at duer best i et rom fullt av menn dobbelt så gamle som deg, å beholde venninner, å kvitte seg med dårlige kjærester, å finne ekte kjærlighet og, det vanskeligste av alt, å bevare troen på at ... Bokas tittel og forfatter "En sånn jente - En dokumentar om voldtekt" av Monica Flatabø Bokas særtrekk og handling Dette er ei sakprosabok og som undertittelen forteller - en dokumentar om voldtekt og voldtektskultur i Norge.

RELATERTE BØKER