Etterskjelv

Etterskjelv - Arne Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Etterskjelv.pdf
ISBN
1058545303691

BESKRIVELSE

August 2005. En t-banevogn blir sprengt i Stockholm, og mennesker dør. Da en terroristgruppe, som viser seg å bestå av innvandrergutter, påtar seg skylden for ugjerningen, virker det klart at terrorismen har nådd Skandinavia.Men smellet får mange etterskjelv. A-gruppen får ansvar for en del av etterforskningen, og Kjerstin Holm og hennes mannskap merker illevarslende vibrasjoner på helt andre steder enn de hadde ventet seg.Hver enkelt i A-gruppen jobber som besatt - men finnes det en grense for hvor involvert man kan bli i kriminalitet? Hvordan forandres man i konstant kontakt med forbrytere? Hvor mye blir igjen av følelsene for det vanlige, hederlige livet, det man er satt til å bevokte, når man stadig konfronteres med dem som vil knuse det? Hvor forherdet kan man bli, og hva skjer med ens lojalitet?A-gruppens åttende sak er en grufull ferd inn i terrortrusselens og kulturkollisjonens urovekkende verden. Arne Dahl i sitt ess.

juli, og i Los Angeles kunne man kjenne små ... Kjøp 'Etterskjelv' av Arne Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788202346232 August 2005.

Mange har blitt bedt om å evakuere. 12. januar 2010 klokka 16.53 lokal tid ble Haiti rammet av et kraftig jordskjelv med styrke 7,0 på momentmagnitudeskalaen, som tilsvarer 7,3 på Richters skala.Skjelvet hadde episenter i Léogâne vest for Port-au-Prince.I tiden etter hovedskjelvet kom minst 45 etterskjelv.

RELATERTE BØKER