Villspor

Villspor - Jane Harper | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Harper
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Villspor.pdf
ISBN
1620060983428

BESKRIVELSE

Denne kraftfulle og brutale spenningshistorien, satt til et formidabelt landskap, viser at Jane Harper, forfatteren av Tørke og Falsk natur, er en av tidenens beste stemmer.To brødre møtes ved gjerdet som skiller deres ødeliggende storfegårder i Queenslands utmarker. Nathan og Bub Bright har ikke sett hverandre på flere måneder, selv om de er hverandres naboer. Mellom gårdene deres er en biltur på tre timer. Nå ligger deres tredje bror, Cameron, død på bakken mellom dem. Hva fikk Cameron til å reise ut hit, alene, under den nådeløse solen?Mens de sørger over tapet av Cameron, vokser mistenksomheten, og Nathan blir tvunget til å grave i familiens hemmeligheter. For hvis noen tok livet av Cameron, innbefatter de isolerte utmarkene kun noen få mistenkte.Villspor ble kåret til Årets beste oversatte krim i Sverige.

I dette programmet skulle eventyreren Lars Monsen forsøke å nå noen poster i villmarka i løpet av fem dager, uten å vite hvor han var. Programledere var sportsjournalist Anne Rimmen og Monsen's mangeårige turkamerat Trond Strømdahl..

Allerede i høst kommer Fords nye, kompakte hybrid-SUV Størrelsesmessig kommer bilen til å være midt imellom dagens EcoSport og Kuga. Kjøp Villspor fra Bokklubber Ingenting er som du tror I det brutale, øde landskapet sørvest i Queensland i Australia drar du aldri noe sted uten ekstra forsyninger. Og dersom noe skulle skje, blir du sittende i bilen og vente på hjelp. På lørdag gikk første episode av den nye NRK-serien «Monsen på villspor» på NRK1, et programkonsept hvor eventyreren Lars Monsen settes på prøver i villmarka..

RELATERTE BØKER