Gåten Jason Bourne

Gåten Jason Bourne - Robert Ludlum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Ludlum
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Gåten Jason Bourne.pdf
ISBN
6834562159129

BESKRIVELSE

David Webb tror han har lagt det harde liv bak seg, da hans kone Marie blir kidnappet.David tvinges til å bli det han aller minst ønsker å være: Jason Bourne. Og han må reise til Orienten for å redde henne. Filmatisert med Matt Damon som Jason Bourne.

Når en agent dukker opp i den søvnige indiske landsbyen som har vært deres hjem den siste tiden, må de gjøre hva de kan for å komme seg unna. Jason Bourne må nøste opp trådene fra sitt tidligere liv som leiemorder. Jason Bourne er en amerikansk-tysk spillefilm regissert av Paul Greengrass med premiere 29.

Den er den femte filmen i serien om Jason Bourne med Matt Damon i tittelrollen, og oppfølgeren til The Bourne Ultimatum og The Bourne Legacy.. I hovedrollene er - foruten Damon - Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel og Tommy Lee Jones.

RELATERTE BØKER