Det matematiske barnet

Det matematiske barnet - Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Det matematiske barnet.pdf
ISBN
9583273358110

BESKRIVELSE

Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Det matematiske barnet viser kreative muligheter for matematikk i barnehagen og også for småskoletrinnet.

Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk.

Bruk tid på det mest grunnleggende. Barnet ditt lærer utrolig mye nyttig i mattefaget på skolen, og den grunnleggende matematikken er byggesteinene for absolutt alt. Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende.

RELATERTE BØKER