Mistenkt

Mistenkt - Fiona Barton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fiona Barton
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Mistenkt.pdf
ISBN
5824014874337

BESKRIVELSE

Politiet hørte til i en annen verden - i den man så på tv og i avisene. Ikke i deres. Når to attenåringer forsvinner under et friår i Thailand tvinges familiene deres inn i det internasjonale søkelyset: desperate, blottlagt og grenseløst bekymret.Journalist Kate Waters gjør alt hun kan for å være først ute med historiene, den første med det eksklusive, den første som avdekker sannheten - og denne hendelsen er ikke et unntak. Men hun klarer ikke å la være å tenke på sin egen sønn som hun ikke har sett på to år etter at han la ut på en reise. Denne gangen er hun personlig involvert.Og mens saken om de savnede jentene avdekkes, viser det seg at til tross for avstanden er faren nærmere enn du tror ...

Han kan velge advokat selv og han har rett til å bruke forsvareren gjennom hele prosessen. Han har rett til å ha forsvarer tilstede allerede fra første avhør. Brøske vil ikke kommentere om noen er mistenkt for å ha forklart seg falskt i saken.

Spanish / Español: sospechoso. French / Français: suspect.

RELATERTE BØKER