Jernskjegges datter

Jernskjegges datter - Asbjørn Lien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Lien
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Jernskjegges datter.pdf
ISBN
5844155210957

BESKRIVELSE

Jernskjegges datter er en historisk roman fra årene like før 1000-tallet. Det er Olav Trygvesson som er konge, og tiden er preget av kampen mellom hedendom og kristendom. Denne kampen danner bakteppet for fortellingen om Gudrun, Jernskjegges vakre datter. Romanen tar utgangspunkt i en fortelling fra Snorres Kongesagaer. Jernskjegges datter er Asbjørn Liens sjette historiske roman. Han har tidligere utgitt Åsafolket, 1996. Åsafolket Kampen mot Hvitekrist, 1998. Sol og Solve, 2001. I Håkon Jarls dager, 2005 og Sommeren med Balder, 2007

Denne kampen danner bakteppet for fortellingen om Gudrun, Jernskjegges vakre datter. Jernskjegges datter er en historisk roman fra årene like før 1000-tallet. Det er Olav Trygvesson som er konge, og tiden er preget av kampen mellom hedendom og kristendom.

Denne boken er skrevet av forfatter Honoré de Balzac. Og denne forfatteren skuffer aldri! Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

RELATERTE BØKER