De uønskede

De uønskede - Yrsa Sigurdardóttir | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
De uønskede.pdf
ISBN
4463289994958

BESKRIVELSE

Ó.inn blir satt til å undersøke mistankene om overgrep mot barn på Krokur, en behandlingsinstitusjon for gutter på 1970-tallet. Undersøkelsene avdekker et umenneskelig regime. To unge gutter har dødd under brutale omstendigheter. Etter ekskona Láras død har Ó.inn hatt ansvaret for deres datter Rún, og etter hvert påvirker undersøkelsene hans eget liv. Mens Ó.inns undersøkelser skrider frem, introduseres leseren for de grusomme hendelsene som skjedde på Krokur, og han innser gradvis at ekskonas død slett ikke var en ulykke, slik de hittil har trodd. Men mens han desperat forsøker å finne svar på sine spørsmål, blir ondskapen som omgir ham bare sterkere.

Under andre verdenskrig ble det født 12.000 barn med norsk mor og tysk soldatfar. Men for tyskerungene var ikke krigen over i 1945.

Reportasjen Publisert: 12. juli 2012 Sist oppdatert: 06:33, 25.

RELATERTE BØKER