Under flammetårnet

Under flammetårnet - Per Jonassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jonassen
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Under flammetårnet.pdf
ISBN
6534401694247

BESKRIVELSE

Under flammetårnet samler Per Jonassens seks første diktsamlinger, fra debutsamlingen Nattlamper (1998), til samlingen Alt som ikke fins (2011).Forfatterskapet vitner om en jordbunden poet med et sterkt sosialt engasjement.«Under flammetårnet» utgis i anledning Per Jonassens 70-årsdag, og samler hans seks første diktsamlinger, fra debutsamlingen «Nattlamper» (1998) til samlingen «Alt som ikke fins» (2011). Per Jonassen har med diktsamlingene sine etablert seg som en poet «i den øverste divisjonen», slik Klassekampens anmelder formulerte det i anledning boken «Natt i et ødeland» (2002). Det er det lakoniske og likefremme uttrykket som særpreger Jonassens diktning. Han henter gjerne motivene sine fra det hverdagslige og fra arbeids- og sjømannsliv, og diktene har musikalitet, vidd og humor. Forfatterskapet vitner om en jordbunden poet med et sterkt sosialt engasjement. Steinar Opstad har skrevet et nydelig etterord.

august 1991: Et Bell 212 fra Helikopter Service med tre manns besetning krasjet under arbeid med flammetårnet på 2/4 S-plattformen på Ekofisk. Alle tre døde momentant.

I 19 ... En representant for kunden ble også utnevnt for å revidere Orbitons prosedyrer under operasjonen for å kontrollere at gjennomføringen foregikk iht oljeselskapets meget strenge HMS policy. Datainnsamling Stor HMS-gevinst.

RELATERTE BØKER