Tronen

Tronen - Kiera Cass | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kiera Cass
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Tronen.pdf
ISBN
2167816012773

BESKRIVELSE

EN UTVELGELSE KAN BARE HA ÉN VINNER. EN PRINSESSE HAR BARE ETT HJERTE. Eadlyn trodde aldri hun skulle finne en god partner blant Utvelgelsens 35 friere for ikke å snakke om ekte kjærlighet. Men noen ganger kan livet overraske deg, og nå må Eadlyn gjøre et valg som føles vanskeligere og viktigere enn hun noensinne hadde kunnet forestille seg. Trekk pusten og gjør deg klar for denne fengslende og romantiske avslutningen på bestselgerserien «The Selection», som er oversatt til over 30 språk.

PRESSEKLUBBEN (TV 2): Det er særlig én grunn til at dronning Elizabeth ikke vil abdisere, mener kongehus-kjenner. Etter en sesong der seertallene nådde bunnivåer, er «Skavlan» klar for en ny høst på TV. Men Fredrik Skavlan ønsker ikke å vinne talkshow-tronen tilbake. Fans som er villige til å blø for tronen kan gå inn på GiBlod.no for å registrere seg som potensielle blodgivere.

Eadlyn trodde aldri hun skulle finne en god partner blant Utvelgelsens 35 friere for ikke å snakke om ekte kjærlighet. Norge hadde inntil 1990 agnatisk tronfølge, men en endring i Grunnlovens § 6 fastslår at kvinner og menn nå har lik arverett til tronen. Det er imidlertid tatt forbehold om at den gamle tronfølgeordningen skal gjelde for alle medlemmer av det kongelige hus som er født før 1971, dvs.

RELATERTE BØKER