Materialkunnskap

Materialkunnskap - Bjørn Normann Sandaker, Malvin Sandvik, Bjørn Vik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Normann Sandaker, Malvin Sandvik, Bjørn Vik
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Materialkunnskap.pdf
ISBN
4812127906568

BESKRIVELSE

"Materialene og produktene som omtales i denne boken er eller har vært i vanlig bruk i norsk byggevirksomhet, både i tradisjonelle bygningskonstruksjoner og innen anleggsvirksomhet og veibygging. I boken presenteres alle materialene over samme lest og med samme detaljeringsnivå. Det vil si i minst mulig grad som enkeltprodukter eller fabrikat. Boken er en faktabok som gir en bred oversikt over fagfeltet. I kombinasjon med spennende oppgaver og andre læremidler (for eksempel Internett) vil den skape en inspirerende læringsarena i faget. Målgruppe for boken er studenter på linjer for bygg og anlegg på, tekniske fagskoler, videregående skoler og ingeniørhøgskoler, den kan også brukes på andre utdanningsnivåer, til bedriftsintern opplæring og til selvstudier."

Olavs plass, 0130 Oslo Telefon: 22 500 400 E-post: [email protected] eller [email protected] Kunnskap om egenskaper, bearbeiding og bruk av materialer, har gjennom tidene vært grunnlag for framstilling av forskjellige konstruksjoner og produkter. "Mht. impregnering og tilliggende problemstillinger er det mye og mangt man kunne gå videre med.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Lark landskap er en nytenkende bidragsyter til norsk landskapsarkitektur og hagedesign.

RELATERTE BØKER