Kyss meg, døden

Kyss meg, døden - Knut Nærum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Kyss meg, døden.pdf
ISBN
7018669343097

BESKRIVELSE

Dreng Drabløs. 35 år. Tidligere lærer på ungdomstrinnet. Nå privatetterforsker med høy timepris og uforklarlig dametekke. Drabløs påtar seg en rekke saker som kan minne om nyhetene vi kjenner: Politimannen som kanskje har gått over til den andre sida. En sex-melding sendt fra guttegjengen på hyttetur. Lakseoppdrettet som truer norske fjorder. Forfatteren som har utlevert sin egen familie. Ulv, ulovlig gambling, bloggere, reality-tv og syriafarere. I tillegg kommer en avvisende eks, en insisterende mor og en gutt som bare vil ha tilbake ballen sin. Men kan det hende at alt henger sammen på en måte som ingen - og aller minst Dreng selv - ser for seg?

Sakene strømmer inn, mange av dem lyder velkjente for de fleste av oss: Politimannen som muligens gikk over til den andre sida. Om filmen Kyss meg for faen i helvete er en ungdomskomedie med utgangspunkt i dramaet som oppstår når en ung jente oppdager at hun forelsker seg i feil fyr. Men hvor feil viser fyren seg egentlig å være når de to setter av tid til å bli bedre kjent? Filmen ønsker å ta ungdomstid og forelskelse på alvor, men i komikkens navn. Kyss meg, døden (BOK) Knut Nærum.

Nå privatetterforsker med høy timepris og uforklarlig dametekke. Drabløs påtar seg en rekke saker som kan minne om nyhetene vi kjenner: Politimannen som kanskje har gått over til den andre sida. Et kyss før døden (A Kiss Before Dying) amerikanskfilm fra 1991 - Regi: Howard Shore med Matt Dillon Kyss meg, Døden; Språk: Språk: Flerspråklig; Hylleplassering: Krim Nær; Emne: Oslo; År: 2019; Noter: Privatetterforsker Dreng Drabløs er 35 år, tidligere lærer, med et uvanlig og uforklarlig dametekke.

RELATERTE BØKER