Hatties tolv stammer

Hatties tolv stammer - Ayana Mathis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ayana Mathis
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Hatties tolv stammer.pdf
ISBN
8239139322423

BESKRIVELSE

Hatties tolv stammer av Ayana Mathis er en mektig fortelling om en sterk, afroamerikansk kvinne og hennes etterkommere. Etter at faren blir drept i hjemstaten Georgia, reiser Hattie, hennes mor og to søstre til Philadelphia for å bosette seg der. Vi følger Hattie og hennes familie fra 1925 til 1980. Hattie blir mor første gang som syttenåring, etter en kort romanse med August. De gifter seg, og får 11 barn sammen, til tross for et kjærlighetsløst ekteskap. Når de to første barna dør, setter dette tonen for Hatties liv og får konsekvenser for hvordan relasjonen blir mellom henne og de andre barna.Hatties tolv stammer er fortellingen om en mor og hennes barn, omhvordan familien former oss som mennesker, og hvordan samfunnet og historien er med på å forme livene våre.

Hatties tolv stammer Forfatter: Ayana Mathis Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2015 Lengde: 9 t.

med GLS op til 1 kg. Har mobilepay, Der kan evt.ved køb af flere ting aftales nærmere vedr.

RELATERTE BØKER