Et svakt hjerte

Et svakt hjerte - Fjodor Dostojevskij | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
Et svakt hjerte.pdf
ISBN
7625501322499

BESKRIVELSE

Denne kortromanen handler om Vásja Sjumkóv som ikke føler at han har fortjent den lykken han opplever. Han er "det svake hjertet", et undertrykt menneske som mister forstanden av takknemmelighet.

Han er 'det svake hjertet', et undertrykt menneske som mister forstanden av takknemmelighet. Hjertet må derfor slå kraftigere for å få blodet ut i årene, og blodtrykket øker. Begge disse faktorene medfører en økt belastning på hjertet.

Hans fem store romaner, fra Forbrytelse og straff (1866) til Brødrene Karamazov (1879-1880), dreier seg om de evige spørsmålene om menneskets vesen, moralens grunnlag, Guds eksistens, skyld og soning og lidelsens mening. Kjøp Et svakt hjerte fra Norske serier Denne kortromanen handler om Vásja Sjumkóv som ikke føler at han har fortjent den lykken han opplever. Han er 'det svake hjertet', et undertrykt menneske som mister forstanden av takknemmelighet. Legen gir hjertet et svakt strømstøt.

RELATERTE BØKER