De hvite englene

De hvite englene - Julia Gregson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Gregson
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
De hvite englene.pdf
ISBN
3492701776841

BESKRIVELSE

EN FORTELLING OM HELTEMOT OG GLØDENDE ENGASJEMENT UNDER KRIMKRIGENS REDSLER. Wales 1840: Catherine Carreg vokste opp som en guttejente i en liten landsby i Wales, streifet omkring og kappred på stranden med Deio, krøtterhandlerens sønn. Men bygdesladderen setter etter hvert en stopper for det gode livet, og Catherine må innordne seg de regler en ung pike fra en god familie skal følge. Så opplever hun at moren dør i barsel, og hun bestemmer seg for at hun aldri mer skal befinne seg i en situasjon der hun ikke kan hjelpe. Catherine reiser til London og utdanner seg til sykepleier. Etter hvert som krigsrapportene fra Krim når hjem til Storbritannia, vekkes nasjonens sympati med de stridende. Catherine melder seg frivillig som sykepleier. Allerede ved ankomsten i Scutari i november 1854 oppleves situasjonen som et våkent mareritt. I krigens kaos og vanvidd blir Catherine tvunget til å hente fram krefter hun ikke ante at hun var i besittelse av.

Men etter 65 år er det mye som er glemt. Denne boken er et forsøk på å skaffe ny kunnskap om en viktig side av den norske motstandskampen. Les De hvite englene boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tider. Engler Dekorer hjem og rom med vakre engler! Noen ønsker engler med et vintage preg, andre ønsker engler i mer robuste materialer som tre/metall, mens andre ønsker de mer tradisjonelle i ren hvit porselen eller polyresin. Vintage Svart Hvitt. 87 96 2.

RELATERTE BØKER