Vår fantastiske hjerne

Vår fantastiske hjerne - Espen Dietrichs, Leif Gjerstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Dietrichs, Leif Gjerstad
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Vår fantastiske hjerne.pdf
ISBN
9189156090184

BESKRIVELSE

Denne fagboken, som ble tildelt Brageprisen da den første gang utkom i 1995, foreligger nå endelig i en ny revidert utgave. Med utgangspunkt i de siste års kunnskapseksplosjon innen hjerneforskningen forklarerforfatterne enkelt og lettfattelig om menneskehjernen, dens normale funksjoner og om de sykdommer som kan ramme den. Hvert kapittel innledes med et pasienttilfelle og bruker dette til å beskrive de hjernefunksjonene som er berørt, samt aktuelle behandlingsformer. Boken er gjennomillustrert med instruktive fargebilder.

Kjøp boken Vår fantastiske hjerne av Espen Dietrichs, Leif Gjerstad (ISBN 9788205334939) hos Adlibris.com. Fri frakt.

-Hjernen din er deg. Der er personligheten din, ... Han gir en fascinerende innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form.

RELATERTE BØKER