Slik lærer hjernen

Slik lærer hjernen - Torkel Klingberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Klingberg
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Slik lærer hjernen.pdf
ISBN
7274192732354

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi gi våre barn og tenåringer de beste forutsetninger for utvikling og læring? Vi må vite mer om hjernen, hvordan den modnes og hva den kan øves opp til. All læring skjer i hjernen. Men hjernen utvikler seg ikke i et vakuum, den påvirkes av alt fra gener til stress, fra fysisk aktivitet til nære relasjoner. Hvorfor hører ikke barnet etter? Hvorfor tar tenåringen så stor risiko i så vel skibakken som i trafkken? Hvor mye kan man endre for et barn som man adopterer når det er over en viss alder? Hvordan kan dysleksi, ADHD og konsentrasjonsvansker knyttes til hjernens utvikling? Ved hjelp av en rekke eksempler viser den anerkjente svenske hjerneforskeren Torkel Klingberg hvordan både lærere og foreldre kan anvende kunnskap om hjernens utvikling for å hjelpe barn og ungdom til å lære bedre.

Derfor kjennes det lettere å lære noe nytt om du allerede kan noe om det samme fra før. Slik lærer hjernen er en bok om hvordan vi kan gi våre barn og tenåringer de beste forutsetninger for utvikling og læring. All læring skjer i hjernen.

Passer til alder: hvordan barn husker og lærer. ISBN: 9788253034416 Utgivelsesår: 2012 Språk: Norsk (bokmål) Forlag: Pax Format: 154x214 Slik lærer hjernen hvordan barn husker og lærer.

RELATERTE BØKER