Skarpeste kniven i skuffen; akuttbehandling ved selvskading

Skarpeste kniven i skuffen; akuttbehandling ved selvskading - Helene Larsen, Trude Fixdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Larsen, Trude Fixdal
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Skarpeste kniven i skuffen; akuttbehandling ved selvskading.pdf
ISBN
4659083567828

BESKRIVELSE

Vi er mange. Vi kommer i alle fasonger, størrelser og aldersgrupper. Som sebraene på savannene er ingen av oss like. Men vi har striper. Og noen ganger spriker stripene så mye at vi må sys sammen. Du synes kanskje det er unødvendig. At vi ikke skal kutte oss selv. At det er en overfladisk skade. Ikke si det! Du har ikke gullkorn i munn. Noen ganger er faktisk vi den skarpeste kniven i skuffen. Det er vi som har kjent kommentarene dine på kroppen og smerten inni oss. Vi vet hva vi trenger. Men du er ikke tankeleser og kan risikere å trampe på følelsene våre. Derfor lager vi denne veiledningen, som plaster på såret spesielt til dere i akuttmottak og legevakt, allmennleger, kirurger og psykisk helsepersonell. Helene Larsen er pasient i psykiatrien. Hun har gått veien som selvskadende i møte med somatikk, legevakt og kirurgisk mottak på sykehus. Hun har møtt mange måter å bli møtt på der. Noen opplevelser, har vært gode og hjulpet henne når hun har trengt det mest. I denne boka får du et dykk inn i Helenes erfaringsbank. Helene er også forfatter og har tidligere gitt ut to bøker om Asperger syndrom, anoreksi, selvskading, tvangsinnleggelse og psykiatri. Trude Fixdal er utdannet lege og spesialist i psykiatri og i barne - og ungdomspsykiatri. Hun har bred erfaring fra psykisk helsevern, og har jobbet med både barn, ungdom og voksne.

Men vi har ... Vi tilbyr produkter og tjenester til norske bibliotek, som bøker, lydbøker, metadata/katalogdata, film, dataspill og bibliotekmateriell. Skarpeste kniven i skuffen; akuttbehandling ved selvskading. I materialenes verden.

Fra selvmordsforsøk til skapende liv. Skarpeste kniven i skuffen Akuttbehandling ved selvskade. kr 120,00.

RELATERTE BØKER