Om jeg hadde visst...

Om jeg hadde visst... - Bjørg Aftret, Gudrun Dieserud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Aftret, Gudrun Dieserud
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Om jeg hadde visst....pdf
ISBN
1512543196386

BESKRIVELSE

Knut Erik Holm var midt i femtiårene, familiefar og utenrikssjef i NRK da en livskrise utviklet seg, og helsehjelpen sviktet. Boken er en personlig beretning, flettet sammen med faglige refleksjoner, om et selvmord som ikke burde ha skjedd.Selvmord angår således svært mange. Mellom 550 og 600 personer tar sitt liv i Norge hvert år. I 2017 (nyeste statistikk) døde mer enn fem ganger så mange i selvmord enn i trafikkulykker. For hver som dør i selvmord regner man med at minst 10 nærstående personer blir tungt berørt. I tillegg anslår man at det skjer 10 selvmordsforsøk for hvert gjennomførte selvmord. Det betyr at mer enn 100 000 personer har vært sterkt berørt av selvmord i Norge bare det siste tiåret. Til dette kommer også et stort antall helsepersonell som på forskjellig vis arbeider med selvmordsnære personer.Bjørg Aftret er journalist og har jobbet i Dagbladet i 29 år, av disse 11 år i Magasinet. Hun har også vært journalist i Ny Tid og NTB. Gudrun Dieserud er psykologspesialist og forsker. Hun har siden tidlig på 1980-tallet jobbet med selvmordsforsøkere og etterlatte ved selvmord i Bærum kommune. Fra tidlig 90-tall har hun vært selvmordsforsker på Folkehelseinstituttet, samtidig med veilederfunksjon i Bærum. Etter fylte 70 er Dieserud tilbake i Bærum som leder av Selvmordsforebyggende team.

Eller kanskje ville jeg gjort akkurat det jeg gjorde - sunget deg i søvn bredt dyna om deg og bamsen og hvisket godnatt. Kvinnelig varsler om Kunsthøgskolen: - Da jeg varslet hadde de visst om dette lenge . En tidligere student ved Kunsthøgskolen i Oslo varslet om seksuell trakassering fra en lærer i 2016. Jeg får helt frysninger av å se kvinner med det hodeplagget, sier Hodne som mener hun ville reagert annerledes i dag.

Jeg ville vist deg regnbuer og julegran og pariserhjul. Eller kanskje ville jeg gjort akkurat det jeg gjorde - sunget deg i søvn bredt dyna om deg og bamsen og hvisket godnatt. Kvinnelig varsler om Kunsthøgskolen: - Da jeg varslet hadde de visst om dette lenge .

RELATERTE BØKER