Måneskinn

Måneskinn - Erin Hunter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Måneskinn.pdf
ISBN
7794656712521

BESKRIVELSE

Mørke, luft, vann og himmel vil forenes ... Villkattene i skogen har levd i fred og harmoni gjennom mange månefaser - men nå varsler tegnene en undergang som vil forandre alt. Merkelige meldinger fra forfedrene forteller om skremmende nye profetier, farer og en mystisk skjebne. Alle tegn peker mot at det er en ungkatt som holder skogens skjebne i sine poter. Men hvem er de andre kattene som er nevnt i profetien, og hvor langt må de gå for å redde klanene?

Nedreaas ble tidlig kjent som en kontroversiell forfatter som brøt tabuer. Forfatterskapet har et sterkt kvinnefokus, som i romanene Bak skapet står øksen hvor hun ... Fjernsynsteatret viser Av måneskinn gror det ingenting av Torborg Nedreaas.

I samarbeid med produsent Lars Martin Myhre har den populære Vestfold-trubaduren laget et variert album som høres mer ut som et live-opptak enn som en studioproduksjon, med stemninger som strekker seg fra det poetisk vemodige til det oppløftende og humørfylte. Måneskinn. Fra Norske Dikt.

RELATERTE BØKER