Lovbrudd, skyld og straff

Lovbrudd, skyld og straff - Steinar Fredriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Fredriksen
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Lovbrudd, skyld og straff.pdf
ISBN
2890257615150

BESKRIVELSE

Lovbrudd, skyld og straff gir en innføring i norsk alminnelig strafferett, basert på straffeloven av 2005, som trådte i kraft 1. oktober 2015. Boken er først og fremst ment å skulle dekke Politihøgskolens pensum i alminnelig strafferett, og det kreves ingen forkunnskaper om strafferett for å ha nytte av fremstillingen. Boken vil være relevant også for jusstudenter, polititjenestepersoner som trenger å oppdatere sine kunnskaper i alminnelig strafferett, og andre som ønsker en oversikt over strafferett i forbindelse med arbeid eller studier.

Dette får de også øve på i åpen avdeling, men med litt mindre frihet. Å sitte i varetekt er ikke en straff selv om det ligner. Kjøp Lovbrudd, skyld og straff fra Bokklubber Lovbrudd, skyld og straff gir en innføring i norsk alminnelig strafferett, basert på straffeloven av 2005, som trådte i kraft 1.

Og straff er mer enn hevn. Det grunnleggende formålet med straff er som nevnt å hindre uønsket adferd og å styre borgernes adferd i ønsket retning.

RELATERTE BØKER