Lokal og regional historie

Lokal og regional historie - Aud Mikkelsen Tretvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Mikkelsen Tretvik
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Lokal og regional historie.pdf
ISBN
2424889053383

BESKRIVELSE

Forfattaren gir ei oversikt over utviklinga på lokalhistoriefeltet i Noreg, med sideblikk til utviklinga i andre land. I tillegg til ein historiografisk presentasjon og gjennomgang av dei viktigaste debattane, vert fagfeltet forsøkt redefinert i forhold til historiefaget generelt. Boken er skreven for studentar i historie, men er også relevant for alle som arbeider med lokalhistorie. Har litteraturliste og register.

Find items in libraries near you. Advanced Search Find a Library ... Fylkeskommune (nordsamisk: fylkkasuohkan eller fylkkagielda; sørsamisk: fylhkentjïelte; kvensk: fylkinkomuuni) er det regionale folkestyrte forvaltningsnivået i Norge.Fylkeskommunen har forvaltnings- og tjenesteproduserende oppgaver innen et fylke.Fylkeskommunen er underlagt politisk styring, med fylkestinget som øverste organ. Lokale ressurser gir i mange tilfeller grunnlag for næringsvirksomhet.

Vi er heldige som har spektakulære fjorder og fjell, noe Geirangerfjorden er et godt eksempel på. Ansvaret for gående og gangnettet er delt mellom statlige, regionale og lokale myndig-heter, samt private aktører. Derfor har den nasjonale gåstrategien ansvar og samarbeid som et eget satsingsområde (jf kap 2.1.

RELATERTE BØKER